23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Fakülte için bina teklifi

Fatsa'ya bağlı Bolaman Belediyesi, Meclis toplantısında, istenildiği takdirde 350 metrekare ve 4 kattan oluşan belediye binasını geçici olarak Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi için tahsis etme kararı aldı.

Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, başkanlık makamında Belediye Meclisi üyeleri huzurunda yaptığı açıklamada son günlerde Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi için bina arandığını öğrendiklerini belirterek, "Biz bugünkü Meclis toplantımızda görüştük. İstendiği takdirde 3-5 yıllığına belediye binamızı Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi için verebiliyoruz. Tabi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi’nin esas tahsisli yeri olan Et Balık Kurumu binalarına yapılması şartıyla. Binamız 350 metrekare ve bodrumla birlikte 4 kat. Servis otobüsü olarak da bir otobüsümüzü tahsis ediyoruz. 11 meclis üyemizle de görüştüm, hepsi de kararı onaylıyor" dedi.

Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, tekliflerinin kabul edildiği takdirde kendilerinin belde merkezinde bulunan eski binaya gidebileceklerini söyledi. Başkan Serdaroğlu, yer tartışmalarıyla ilgili de "Özel sektöre yer verilecekse bu dışarıdan da temin edilir. Biz öncelikle Et ve Balık Kurumu’nun fakülte olmasını isteriz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 14:47:31
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 11:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömerekiz IP: 85.96.61.xxx Tarih : 8.04.2005 17:41:12
sayın belediye başkanımız Sabri SERDAROĞLU'na ve encümendeki üyelere gurbetteki bir Bolamanlı olarak kutluyor tebrik ediyorum, şayet bu karar olumlu olursa ben şimdiden beldemizin simasının değişeçeğini tahmin ediyorum tüm Bolamanlılara selamlar