27
Mayıs
2024
Pazertesi
FATSA - ORDU

Fatsa ADD'den yemek

ADD'CİLER YEMEKTE BULUŞTU

"Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı"nı Fatsa'da yapan Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticileri Fatsa Şubesi'nin organize ettiği yemekte bir araya geldi.

ADD Fatsa Şubesi tarafından Fatsa Yalçın Hotel Resort'ta organize edilen yemeğe ADD'nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Fatsa'daki sivil toplum örgütü temsilcileri, bazı belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, eğitim camiasından isimler katıldı.

ADD Fatsa Şube Başkanı Doğan Çelebi'nin açılış konuşmasını yapmasının ardından kürsüye gelen ADD Genel Başkan Vekili Saim Sezen, "Bazı yerlerde ülkemizin üzerine örümcek ağı örmek isteyenler var. Yani her yer aydınlık değil. ADD bir zorunluluk nedeniyle kurulmuştur. Ama şu anda kuruluş nedenine göre çok daha ağır şartlar altında yaşıyor. Ülkemiz öyle bir hale geldi ki toplumun üst değer yargılarını yok sayan bir nesil yetiştiren hale geldi. Ama sizler yurduna faydalı pırıl pırıl gençler de yetiştirdiniz bunun da farkındayız. Şimdi durumumuz hiç iç açıcı değil. Kültürümüz ulusal kültür değil, tuhaf bir kültür yani Anglo Arabian. Türk diline karşı yapılan saldırı öyle bir boyuta ulaşmış ki, artık yurttaşlar Türkçe'yi unuttukları için Türkçe düşünemiyorlar. Düşünemeyen sorgulamayan bir toplum, ne yapacağını şaşırmış bir toplum ve oy vermemesi gereken bir yere yüzde 40-60 oy veren bir toplum. Karşı devrim öyle bir noktaya geldi ki artık ülkemizin varlığından söz etmek ya da kurduğumuz Cumhuriyetten bahsetmek sanıyorum biraz abartılı olur" dedi.

Konuşmanın ardından gece müzikli eğlence ile devam etti.

ADD'CİLER YEMEKTE BULUŞTU
ADD'CİLER YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 16:08:49
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 16:10:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?