19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Fatsa'da sanayi sitesine acil poliklinik

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde bulunan Büyük Sanayi Sitesi'ne Devlet Hastanesi bünyesinde acil poliklinik açıldı. Büyük Sanayi Sitesi Acil Polikliniği'nin açılış kurdelesini AK Parti Ordu Milletvekili Hamit Taşçı kesti.
Sanayi Sitesi Acil Polikliniği'nin açılışına AK Parti Ordu Milletvekili Hamit Taşçı, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Çamaş, Fatsa Devlet Hastanesi Başheki Dr. Alaettin Arıkan, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Ordu Milletvekili Hamit Taşçı, açılışta yaptığı konuşmada, devletin en çok verdiği kadronun sağlık ve eğitim alanında olduğunu belirterek, "2003 yılında 35 bin kadronun 23 bini eğitime, 12 bini sağlığa verildi. Önümüzdeki takvim yılında 40 bin kadro tahsisi yapıldı. Bu kadronun büyük bir bölümü de eğitim ve sağlığa verilecek" dedi.
Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Alaettin Arıkan ise Sanayi Sitesi Acil Polikliniği'nde her gün bir sağlık memuru ve bir hemşirenin hizmet vereceğini ifade ederek, "Burada haftada bir gün pratisyen hekim görev yapacak. Buranın her türlü masrafını hastanemiz karşılayacak. İleride doktor ve personel sıkıntımızı giderirsek burayı daha da büyütüp bölge halkına sağlık ocağı gibi hizmet vereceğiz. Buraya valilik oluru da alabilirsek bir ambulans da getireceğiz" diye konuştu.
Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, sanayi sitesinde acil polikliniğe çok ihtiyaç olduğunu belirterek, "Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Sağlık ocağı için yerimiz mevcut. İleride buraya sağlık kompleksi de yapılabilir" diye konuştu.
ORDU _ İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2004 Cumartesi 16:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?