18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Fatsalılar baloda buluştu

Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde düzenlenen baloda, şehit aileleri ve gaziler yararına yapılan açık artırmada Osmanlı dönemine ait tabloyu Bekir Seferge isimli genç işadamı 11 bin YTL’ye satın aldı.

Dolunay Otel’de düzenlenen baloya, İlçe Kaymakamı Salih Gürhan, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Garnizon Komutanı Binbaşı Kalender Karadağ, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Şentürk Kurt, daire amirleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Gecede bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Salih Gürhan, polislerin amirinden memuruna ülke insanının güvenliğini sağladığını belirterek, "Bir ülkede huzur ve asayiş yoksa hayatta yoktur, anarşi ve terör vardır" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise tüm polisleri özverili çalışmalarından dolayı kutladıklarını ifade ederek, "Polislerimizi bundan sonra da özverili çalışmalarını devam ettireceklerinden şüphe duymuyoruz" diye konuştu. Gecede, Polis Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Koç, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru’ya Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıl dönümü anısına bir şilt takdim etti. İlçe Kaymakamı Salih Gürhan’ın şildini de Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan takdim etti. Polis Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyesi iş adamı Cemal Kaçak tarafından özel yaptırılmış, üzerinde polis teşkilatının amblemi bulunan ve üzerinde "Nice 160. Yıllara" yazılı yaş pasta İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru ve İlçe Kaymakamı Salih Gürhan tarafından kesildi.

Daha sonra Osmanlı mimarisi bir tablo, şehit aileleri ve gaziler yararına açık artırmaya sunuldu. Bin YTL. ile açık artırmaya çıkan Osmanlı mimarisi tablo için iş adamları Murat Kıran, Şakir Cemal Uygun, Sezai Bayata ve Bekir Seferge kıyasıya yarıştı. Açık artırmada 11 bin YTL artıran genç iş adamı Bekir Seferge tablonun sahibi oldu. Geceye katılan davetliler, mahalli sanatçılar Yüksel Kaytaz ve Ahsen Erkli ile neşeli dakikalar yaşadılar.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2005 Pazartesi 14:12:41
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 11:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?