19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

FATSO'ya yeni başkan

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FATSO) yeni başkanı, Köy Otomotiv Genel Müdürü Tayfun Karataş oldu.


Fatsa Düğün Sarayı’nda gerçekleşen seçimde 89 meslek komitesi ve 36 meclis üyesi seçimi yapıldı. Yönetim kurulu seçimine tek liste olarak katılan Tayfun Karataş’ın listesi, kullanılan oyların tamamını alarak FATSO yönetimine seçildi. Seçim sonrası açıklama yapan Tayfun Karataş, yaşının 32 olması nedeniyle hem bölgenin hem de Türkiye’nin genç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı unvanını taşıyacağını vurguladı. Fatsa ve çevre ilçelerin ve bölgenin yatırım alan bir yer olması için gerekli özveriyi göstereceklerini belirten Karataş, “İnsanların bize karşı olan beklentilerini mutlaka gerçekleştireceğiz. Genç olmamdan dolayı insanların bize karşı beklentileri biraz daha fazla oluyor. Adaylık sürecinde bunu yaşadım. Aldığım destekler beni daha fazla motive etti.

10 yıldır ticaretle uğraşıyorum. İnsanlar bizi farklı kulvarlarda görmek istediler. Başkanlık anlamında ilk defa bir seçime girdim. Bunun verdiği heyecanla kurumumuza önemli hizmetler yapacağıma inanıyorum. Ekibimizdeki arkadaşlarımız da genç ve dinamik insanlar. Buradan bölgemiz kazançlı çıkacaktır. FATSO, Fatsa’ya Organize Sanayi ve Fakülte kazandırmasıyla çok ciddi rol oynamıştır. Bizim de Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin 2.etabının açılması için çevre ilçelerimize yüksekokullar açılması gibi çalışmalarımız olacak” dedi.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, önümüzdeki günlerde Tayfun Karataş başkanlığında bir toplantı yapacak hem meclis başkanını seçecek hem de yönetim kurulunu belirleyecek.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 13:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?