15
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Fenerbahçeliler Derneği'nde muhteşem kutlama

Fatsa Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. yılını ve 100. yılda kazanılan şampiyonlukları görkemli bir geceyle kutladı. Geceye Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selçuk Yula da katılırken, Sarı-lacivertli taraftarlar hep birlikte 'Saat kaç, 20.45, Şampiyon Fenerbahçe' tezahüratlarıyla Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a göndermede bulundular.

Yalçın Otel'de düzenlenen geceye Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selçuk Yula, eşi Sema Hanım ve kızı Nazlı ile katıldı. Gecede ünlü aktör Levent İnanır, Fenerbahçe Müze Müdürü Alp Bacıoğlu ile çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar hazır bulundu. Gecede bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı olmasını diledi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selçuk Yula ise, 24 sene önce Stankoviç zamanında Fatsa'ya geldiğini belirterek, "Dolunay Otel'de Orduspor maçı öncesi kamp yapmıştık. Fatsa bize uğurlu gelmişti ve o sene 5 kupayı birden almıştık. Ondan sonra Fatsa'ya hiç gelmemiştim. Günlerdir binlerce kilometre yol kat ediyorum. Karadeniz hayranı olmamak mümkün değil. Uçaktan inip Bolaman sahilinde pide yedikten sonra bütün yorgunluğum bitti. Cennette yaşadığımı fark ettim. Ülkemle gurur duyuyorum. Fatsa'da Fenerbahçeliler ile olmaktan dolayı gurur duyuyorum ve nice 100 mutlu yıllara diyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Müze Müdürü Alp Bacıoğlu da, Fenerbahçe'nin tescilli 17, tescilsiz 26 şampiyonluğu olduğunu iddia ederek, "Ama ne yazık ki Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy bunları saymamakta inat ediyor. Ama hiç önemli değil. 26. şampiyonluğumuz herkese hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan gecede Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı 100. yıl forması ve futbol topu düzenlenen açık artırmayla satıldı. Bin YTL ile başlayan açık artırma sonunda 10 bin YTL ile en fazla parayı veren Ordu Beko Bayi Sahibi Abdullah Uygun ve Ordu Vestel Bayi Sahibi Adnan Ateşoğlu formanın sahibi oldu. Abdullah Uygun ve Adnan Ateşoğlu'na imzalı formayı Selçuk Yula takdim etti. Sarı-lacivertli futbolcuların imzaladığı futbol topunu da CHP Ordu Milletvekili Adayı Adil Karaoğlanoğlu 3 bin 500 YTL vererek aldı. Daha sonra Selçuk Yula ve beraberindekiler, 100. yıl pastasını birlikte kestiler ve çalan Fenerbahçe marşlarıyla coştular.

Gecede koyu Fenerbahçeli olan ve kısa bir süre önce vefat eden Fatsalı Erol Gündüz de yad edildi. Gecede sahne alan sanatçı Kaptan, şarkılarıyla Fatsalı Fenerbahçelileri coştururken, "Saat kaç, 20.45. Adnan Polat nerede. Şampiyon Fenerbahçe" diyerek taraftarları coşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 14:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?