18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Funda Arar: Müzik sektörü çökmek üzere

Fatsa'da teyzesinin kızının düğününe katılan Türk popunun ünlü sesi Funda Arar, magazin dünyasına yönelik eleştirilerde bulunarak, "İnsanlar, 'o ona bunu dedi şu bunla aşk yaşıyor' diye değil, güzel albüm yaparsanız kaset alıyor" dedi.

Teyzesi Nurten Taran'ın kızı Seval Taran'ın düğün törenine katılan pop sanatçısı Funda Arar, annesi Bakiye Arar'ın doğum yeri olan Fatsa İlçesi'nde eş-dost ziyaretlerinde bulundu. Ünlü sanatçı, Fatsa'daki ilk gününü Bolaman Beldesi'nde meşhur Karadeniz pidesi yiyerek ve dinlenerek geçirdi. Fatsa'da annesi Bakiye Arar'ın aile dostu Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç'u da ziyaret eden Funda Arar, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son günlerde Hülya Avşar ve Gülben Ergen arasında yaşanan göbek tartışmalarıyla ilgili olarak sanat hayatı boyunca bu tarz tartışmalara katılmadığını belirten ünlü sanatçı, "Katılmayacağım da. Bu tür polemiklerin sanatçıya bir şey kazandıracağını düşünmüyorum. Onların birbirleri hakkında ne dedikleriyle insanların ilgilendiğini düşünmüyorum. Önemli olan kaliteli iş yapmaktır. İyi albüm çıkarmaktır. İnsanlar, 'o ona bunu dedi şu bunla aşk yaşıyor' diye değil, güzel albüm yaparsanız kaset alıyor" dedi.

Müzik dünyası hakkında da konuşan Arar, "Sanatçı bir ülke için tanıtım açısından bir politikacıdan daha önemlidir. Magazinden daha önemli meseleler var. Bir kere müzik sektörü çökmek üzere. Korsan Mp3 ile ilgili çok büyük problemlerimiz var. Birkaç yıl sonra belki de kimse albüm çıkartamayacak" diye konuştu.

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç, pop sanatçısı Funda Arar'a Karadeniz kadınının simgesi olan bir peştemal ve bir tülbent hediye etti. Genç sanatçı tülbendi kendi elleriyle başına bağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 15:03:39
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 15:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?