23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Hakemi sahadan polis çıkardı

Fatsa'da 14 mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Ziraat Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen çiftçiler turnuvasında büyük sahalarda görmeye alıştığımız olaylar yaşandı.

Turnuvada, C Grubu’nda mücadele eden ve çeyrek finale kalma mücadelesi veren Hatipli beldesi ile Yukarıardıç köyü maçının bitiş düdüğü ile birlikte Yukarıardıç köyü taraftarları maçın hakemi Murat Kaya’ya tepki gösterdiler. Bitiş düğünden sonra topluca halı sahanın giriş kapısına giden Yukarıardıç köyü taraftarları hakem Murat Kaya’nın Hatipli beldesinden bir oyuncuya çift sarı kart göstermesine rağmen oyundan atmadıklarını iddia ettiler.

Buna karşılık Yukarıardıç köyü muhtarı Yılmaz Gezer hakeme isyan eden taraftarlarını sakinleştirmek için büyük gayret gösterdi. Tartışmalar bitmeyince halı sahaya polis geldi. Polis güçlükle taraftarları halı sahadan uzaklaştırdı. Maç bittikten sonra 20 dakika sahadan çıkamayan hakem Murat Kaya soyunma odasına polis eşliğinde giderken halı sahayı da polis arabasıyla terk etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 12:03:03
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 18:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?