18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

İftarı çadırda açtılar

MİLLETVEKİLİ FATSA VE BAŞKAN ANLAYAN İFTAR ÇADIRINDA

Fatsa Belediyesi ve Oruç Derneği işbirliğiyle Ramazan dolayısıyla kurulan iftar çadırında AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.

Çadırda yaklaşık 800 kişi iftarlarını açarken, Milletvekili Eyüp Fatsa ve Başkan Hüseyin Anlayan'a, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Sait Demirci, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe, FASİAD Başkanı Hasan Gül ve Oruç Derneği yöneticileri de eşlik etti. Milletvekili Eyüp Fatsa iftar yemeği sonrası yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların Ramazan aylarını tebrik ettiğini belirterek, “Bu iftar çadırının kurulmasında emeği olan Fatsa Belediyesi ve Oruç Derneği yetkililerini de kutluyorum. Ramazan ayı cömertlik ayıdır. Paylaşımların en güzeli ramazanlarda yapılır. Fitre ve zekatlarımızı da bu ayda veririz. Bu akşam iftar çadırında Fatsalı hemşerilerimizle birlikte iftar açtık. İftar çadırına yoğun bir ilgi var. Fatsalılar çok güzel bir örnek sergiliyor. Her akşam 1 işadamı burada iftar yemeği veriyor. Ben burada yemek veren tüm hayırsever iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu sene Ramazan ayı biraz sıcak ve fındık mevsimi olması dolayısı ile biraz zor geçiyor ama bu zorluğun sonunda inşallah hep birlikte bereketli ve bol rahmetli bir bayrama hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Fatsalıların iftar çadırına çok yoğun bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, “Çadırın kurulmasında büyük emeği olan Oruç Derneği Başkanı ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların bu çadırın kurulmasına emeği hiç şüphesiz çok fazla. Geçen yıl gördük ki iftar çadırımızı artık yetmiyor, bu sene çadırımızı biraz daha büyüttük. Milletvekilimiz Eyüp Fatsa da bizlerle beraber iftar açtı. Buradaki hava gerçekten görülmeye değer. Biz mağdur olan her vatandaşımızı iftar çadırımıza bekliyoruz. Yine mağdur olmayan fakat buradaki havayı teneffüs etmek isteyen Fatsalıları da iftar çadırımızı bekliyoruz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ FATSA VE BAŞKAN ANLAYAN İFTAR ÇADIRINDA
MİLLETVEKİLİ FATSA VE BAŞKAN ANLAYAN İFTAR ÇADIRINDA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 22:09:04
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 22:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?