22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

İki valili dershane açılışı

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları 121. Şubesi'nin açılışı, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl'ün katılımıyla yapıldı. 

Fatsa Uğur Dershanesi Şubesi'nin açılışı, Dershane Müdürü Alaaddin Diri'nin konuşmasıyla başladı. Daha sonra konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Ünite Kolu Başkanı Enver Yücel, hedeflerinin dünya eğitim sistemi içersinde kurumlarını laik olduğu yere getirmek ve bir marka oluşturmak olduğunu vurguladı. 

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, sürekli büyüyen ilçede yeni bir eğitim kurumunun açılmasından mutluluk duyduklarını söyledi.
Ordu Valisi Dr.Sait Vakkas Gözlügöl, konuşmasında, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'ndan övgüyle bahsederek, "Komşu il olan Samsun'da bu kalitede ve bu nitelikte bir valinin olması bize pozitif enerji veriyor. Bu her gün bize bir katma değer olarak yansıyor. 1 Temmuz tarihinde yaşadığımız sel felaketinde sayın valimiz bütün ekibini seferber etti. Aynı şekilde FİSKOBİRLİK yangınında da bize çok katkıları oldu. Kendisine burada yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Diğer teşekkürüm Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumu kurucularına. İyi ki varsınız. Sizin sayenizde bu ülke Mehmet Akif'in dediği gibi 'Bu vatan batmayacaktır, hep yükselecektir.' Bu kurumlar sayesinde halkımızın eğitim seviyesi hep yükselecektir" dedi. 

Açılış töreninde son konuşmayı yapan konuk Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Sayın Ordu Valimize, şahsıma atfen yaptığı övgü dolu konuşmasından dolayı çok teşekkür ederim. Samsun, Ordu ayrılmaz bir bütün. 2 il de bu süreçte birlikte kalkınmanın çabası içersinde olacak. Ben de Sayın Ordu Valimizin Ordu'da olmasını çok büyük bir şans olarak görüyorum" diye konuştu. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın Türkiye'de eğitimin kalitesini yükseltmeye devam ettiğini vurgulayan Vali Güzeloğlu, "Bilgi çağında bilgiye ulaşmak artık çok zor değil. Değişimi yönetmek çok önemli. Kişiliği gelişmiş özgüveni ve yarınlara dönük toplumu ancak doğru hedeflere taşımamız mümkün" şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Uğur Dershanesi Fatsa Şubesi'nin açılış kurdelesi Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından kesildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 17:28:36
Güncelleme :23 Ocak 2007 Salı 17:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?