19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

İsrail'e öfke artarak sürüyor

Memur-Sen Fatsa Temsilciliği'nin İsrail'i protesto amacıyla düzenlediği basın açıklamasında İsrail bayrağı yakıldı.


Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı çeşitli sendikalarca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen protesto gösterisine vatandaşlar da destek verdi.

İsrail'i protesto gösterisinde yapılan basın açıklamasında konuşan Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yılmaz, İsrail'in okullara ve evlere yönelik düzenlediği saldırıda 700'ün üzerinde sivil halkın ölmesi ve 3 binin üzerinde yaralının olmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

Yılmaz, "Gazze'de yağdırdığı bombalarla çoluk çocuk onlarca masum insanı katleden işgalci İsrail, başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın nefretini kazanmıştır. 'Dünyanın tek terörist devleti' olan İsrail'in masum Gazze halkına yönelik saldırısını lanetleyerek şiddetle kınıyoruz" dedi.
Basın açıklaması sırasında İsrail aleyhine sloganlar atıldı ve 2 tane İsrail bayrağı yakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 17:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 88.226.174.xxx Tarih : 9.01.2009 22:15:40

şu yaptıgınz olayı musatafa kemal atatürk yıllar önce yapmak isteyenlere bile bu işi yaptırmamıs ve yunan bayragını ayaklar altına aldırmadı.çünkü ileri göruslu bir devlet adamı bu ülkenın kurucusu idi.ama kendilerini memur olarak lanse eden geri kafalılar akp yanılısı insanlar halkı provake etmek için böyle seylere basvuruyolar.sadece orada bulunmanız bile masum insanların öldurulmesıne karsı oldugunuzu gösterırıdi.ama siz halkı provake etmekten baska bişey yapmıyosunz