24
Mayıs
2024
Cuma
FATSA - ORDU

Kalkınma Kurultayı Temmuz'da

Fatsa Çevre İlçeler Kalkınma Kurultayı çalışma grupları, 3. hazırlık toplantısını yaptı. Toplantı sonunda 6. Fatsa ve Çevre İlçeler Kalkınma Kurultayı’nın 2-3 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

Toplam 30 kişiden oluşan çalışma grupları, 23 kişinin katılımıyla Fatsa Belediyesi Çamlık Tesisleri’nde toplandı. Fatsa ve Çevre İlçeler Kalkınma Kurultayı Başkanı Fahri Tanrıkılu; 3. kurultay hazırlık toplantısında, kurultay çalışmalarının değerlendirildiğini ve 2005 yılında yapılacak Kurultay’ın ön çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Başkan Tanrıkulu, Kurultay çalışma gruplarının yaptığı toplantıda 3.’sü gerçekleştirilecek olan Cip Şenliği’nin 11-12 Haziran 2005 tarihinde yapılmasının kararlaştırıldığını ifade ederek, "Şenliğe ulusal bir şenlik statüsü kavuşturmak için çalışma yapılması kararlaştırıldı. 6. Fatsa ve Çevre İlçeler Kalkınma Kurultayı’nın 2005 Temmuz ilk haftasında Fatsa’da yapılması ve Dünya Gazetesi ile işbirliği yapılarak, kurultay bünyesinde Dünya İş Geliştirme Toplantısı’nın gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Fatsa’da resmiyette kurulmuş ancak eğitime başlamamış olan Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi’nin mülkiyeti, Ondokuzmayıs Üniversitesi’ne devredilmiş olan eski E.B.K.’ya ait yerde biran önce kurulmasının sağlanması, bu konuda herkesin üzerine düşeni yaparak fakültenin en kısa zamanda eğitim-öğretime açılması kararlaştırıldı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 12:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?