23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Kaymakam köylerde dert dinliyor

Fatsa Kaymakamı Salih Gürhan, 2005 yılının ilk köy gezisini Bağlarca ve Kabakdağı Köyleri’ne gerçekleştirdi. Beraberinde İlçe İdare Kurulu heyeti ile birlikte ilk önce Bağlarca Köyü’ne giden İlçe Kaymakamı Salih Gürhan, burada köylülerin dertlerini dinledi.

Köylülerle yaptığı sohbet sırasında, yapılan yol çalışmalarına engel olunmasıyla ilgili konuya değinen Kaymakam Salih Gürhan, "İki tane fındık ocağı yüzünden yapılan hizmeti engellemeyin. Siz engelleyince; biz, araçlarımızı çekmek zorunda kalıyoruz. Yol çok önemli, gidemediğimiz yer bizim değildir. Gelen devlet yatırımlarına herkesin sahip çıkması gerekir. Yol, sahip çıkılması gereken en önemli konulardan biridir. Çünkü hastalık oluyor, doğum oluyor, en azından acil bir durumda araçların yollardan rahatlıkla gidip gelebilmeleri için yollarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Asfalt yapamıyoruz çünkü yol ağımız çok geniş ama en kısa sürede yol bakımlarına başlayacağız. O zaman da vatandaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var. Küçük hesaplar yapılarak yapılan işe engel olunmasın" dedi.

Bağlarca Köyü Muhtarı Cemal Şirin de bir harita üzerinde köyün yol ağıyla ilgili detayları, Kaymakam Salih Gürhan’a aktardı. İlçe İdare Kurulu üyeleri ile daha sonra Kabakdağ Köyü’ne giden Kaymakam Gürhan, burada da köylülerin sıcak ilgisiyle karşılaştı. Kabakdağı Köyü Muhtarı Ali İhsan Beşik’i köyde yapılan çalışmalardan dolayı tebrik eden Kaymakam Gürhan, "Birlik ve beraberlik olunduğu sürece köylerimizde olmayacak bir şey yoktur" diye konuştu.

Muhtar Beşik, Kaymakam Gürhan’a köylerinde bu zamana kadar devlet tarafından açılmış yollarının olmadığını ifade ederek, "Köyümüzde bu güne kadar herkes kendi yolunu kendi yapmış. Bu sene ilk defa programa alındı. İlk defa köyümüze dozer gelecek. Açılmamış yollarımız var. Oraları açacağız inşallah" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 15:54:01
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 17:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?