16
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Kaymakam Yurdaer Denizcilik Lisesi'nde

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'ne İstanbul Deniz Ticaret Odası'nın katkılarıyla alınan Köprü Üst Radar Similatörü ve Haberleşme Similatörü'nü inceledi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya ile birlikte Okul Müdürü Abdullah Özkan nezaretinde hem okulun güverte bölümüne alınan Köprü Üst Radar Similatörü ve Haberleşme Similatörü'nü hem de diğer çalışma atölyelerini inceleyen Kaymakam Yurdaer, okuldan ayrılırken basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Kaymakam Yurdaer, Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nin 12 yıl önce 80 öğrenciyle eğitime başladığını hatırlatarak, "Okulumuz 12 yılda tüm Türkiye genelinden gelen öğrencilerden oluşan konuma gelmiştir. Yapılan onarım ve tadilatlar nedeniyle okulumuz modern bir eğitim kurumuna dönüştürülmektedir. Okulumuzu teknolojik olarak modern eğitim sisteminin gerektirdiği yeniliklere donatmak için okul idaresi çalışmalarına devam etmektedir. Öğrencilerimiz okula kazandırılan yeni sistemle sanal ortamda kendilerine öğretmenleri tarafından verilen rotayla gemileri bir limandan diğer bir limana götürme eğitimi yapabilmektedir. Okulun şimdiki hedefi makine similatörüdür" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 15:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neslihan aslanbaş IP: 85.98.44.xxx Tarih : 12.01.2007 17:56:52
fatsa denızcılık lısesını cok begendım gercektende teknolojıye uygun egıtım yapan bı okul lıse ıkıncı sınıftayım şimdıkı aklım olsa denızcılık ogrencısı olurdum