23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Kaymakamlık Kupası İHL'nin

Fatsa'da 16 resmi kurumun katıldığı Kaymakamlık Kupası Voleybol turnuvasının şampiyonu İmam Hatip Lisesi oldu.

Final gecesinin ilk maçı 3.’lük için Kurtuluş İlköğretim ile Endüstri Meslek Lisesi arasında oynandı. Bu maçı 3-1 kazanan Endüstri Meslek Lisesi turnuvanın 3.’sü oldu. Final maçında ise Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi arasında oynandı. Final maçında her iki okulun öğrencileri de tribünleri doldurarak öğretmenlerine tezahüratlarıyla destek verdiler. İmam Hatip Lisesi’nden bir grup türbanlı bayan öğrencilerin de takımlarına coşkuyla tezahürat yaparak destek verdikleri gözlendi.

Final maçında Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi karşısında Samsun’dan transferi eski öğretmenleri Uğur Cızlak’ın etkili smaçlarıyla rahat bir maç çıkaran Fatsa İmam Hatip Lisesi maçtan 3-0 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Turnuvanın şampiyonu olan İmam Hatip Lisesi’nin kupasını İlçe Kaymakamı Salih Gürhan kaptan Engin Gökçen ve Okul Müdürü Haluk Baycan’a takdim etti. Kaymakam Gürhan, kurumlararası voleybol turnuvasının çok renkli geçtiğini belirterek, "Final maçı da okullarımızın adına yakışır bir şekilde dostça geçti. Müsabakayı zevkle izledim. Katılan bütün kurumlara teşekkür ederim" dedi. Turnuvada en centilmen takım ödülünü ise Fatsa Belediyesi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 12:51:09
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 16:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUSUF CEYLAN IP: 85.100.172.xxx Tarih : 28.05.2005 17:23:20
DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİM; HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BAŞARILARINIZA DEVAM EDİYORSUNUZ.ALLAH'U TEALA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILARINIZI İLGİ VE HEYACANLA TAKİP TAKİP EDİYORUM.MARMARA İLAHİYAT'A DA BEKLİYORUM.ALLAH'A EMANET OLUN... DUALARINIZI BEKLEYEN ÖĞRENCİNİZ YUSUF CEYLAN MARMARA İLAHİYAT 1.SINIF ÖĞRENCİNİZ...