19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Kırmızı ışık dehşeti: 3'ü ağır 8 yaralı

Fatsa’da kırmızı ışıkta geçen otomobilin yoldan karşıya geçmek isteyen bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 21.15 sularında Fatsa şehir merkezinde meydana geldi. Samsun istikametinden Ordu istikametine seyir halinde olan Uğurcan Kısa (23) yönetimindeki otomobil, kırmızı ışıkta geçerek önce sahil yolundan şehir merkezine geçiş yapan Mehmet Baş yönetimindeki jipe, daha sonra da sahil yolu kenarında bulunan bir binaya çarptı.

Kazanın şiddetiyle takla atan jipte bulunan araç şoförü Mehmet Baş (39) eşi Leyla Baş (32) çocukları 9 yaşındaki Mustafa Burak Baş, 9 aylık Yaren Baş ve çarpan otomobildeki Uğurcan Kısa (23), Serkan Abbas (24), Kenan Uslu (26) ve Yavuz Çanta (27) yaralandı. Kazada araç içersinde sıkışan otomobil sürücüsü Uğurcan Kısa, vatandaşların da yardımıyla güçlükle çıkartılabildi.

Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Uğurcan Kısa şuuru kapalı gerekçesi ile Samsun Devlet Hastanesi’ne, jip içersindeki Baş ailesinden 9 aylık Yaren ve 9 yaşındaki Mustafa Burak Baş ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

fatsa
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 12:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?