18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Liselilerin keyfine diyecek yok

Fatsa Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 5. Uçurtma Şenliği popoyla balon patlatma, çuval, un dolu tepsi içersinde leblebi arama, kuyruk yakalama, en çabuk bisküvi bitirme yarışmaları öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

İlk defa protokol üyeleri ve öğrenci velilerinin davet edilmediği 5. Uçurtma Şenliği, öğrencilerin uçurtmalarını jüri önünde uçurarak gösteri yapmaları ile başladı. Rüzgar olmaması nedeniyle öğrenciler uçurtmalarını güçlükle uçurabildiler. Bu yarışmayı 10 Fen-A sınıfından Mert Türk kazandı.

Daha sonra öğrenciler alana dizilen 10 adet balonu popolarıyla patlatarak finişe varma yarışması yaptılar. Bu yarışmayı ise 10 Sosyal sınıfından İsa Orhan kazandı. Daha sonra kravatlarını pantolonlarının arkasına bağlayan öğrenciler kuyruk yakala yarışması yaptı. Bu yarışmayı da 9/A sınıfından Girayhan Uysal kazandı.

Günün en ilginç yarışması olan un dolu tepsi içersinde en fazla leblebi toplama yarışması öğrencileri adeta kahkahaya boğdu. Bu yarışmada ağızları una bulanan öğrenciler yarışmayı güçlükle tamamlayabildi. Yarışmanın iddialı isimlerinden Şenay Demirci, bu yarışmayı kaybederken, 11 Sosyal sınıfından Elif Yıldız yarışmanın birincisi oldu. Anadolu pop star yarışmasını 9/C sınıfından Merve Baş kazanırken, günün son yarışması olan bir tabak bisküviyi en çabuk bitirme yarışması yapıldı.

Bu yarışmaya izleyenleri kahkahaya boğarken, birinciliği Şenay Demirci kazandı. Dört öğrencinin Daltonlar taklidide renkli görüntüler yaşattı. Daltonlar oyunlarının sonunda okul öğretmen ve idarecilerini sahneye kaldırarak oyun oynattı.

Yarışmalar sonunda tüm yarışmalarda birinci olan öğrencilere çeşitli ödüller verilirken, Okul Müdürü Ali Yazgı yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 13:44:30
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 15:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenay demirci IP: 88.231.31.xxx Tarih : 29.07.2007 01:04:35
sewgili anadolu lisesi yani lisem ne güzel bi uçurtma şenliğiydi we inanın o kadar çok özledimki o şenlikleri her şey için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok özledm be sizleri we de öğretmenlerimi tabii biz anadolu klisesi ailesi olarak mükemmeldik:)