23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

Minik ellerin büyük becerisi

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde Fatsa Anokulu 3-6 yaş grubu öğrencilerinin kesme, katlama, yapıştırma ve proje çalışmalarından oluşan sergisi, görenlerden tam not aldı.

Minik öğrencilerin hazırladığı sergiye İlçe Kaymakamı Salih Gürhan, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Başhekim Dr. Alaettin Arıkan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Şentürk, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Fatsa Anaokulu Müdürü Hicran Topaloğlu, serginin açılışında yaptığı konuşmada, bir birinden güzel eserleri meydana getiren öğrencilere ve özveri ile çalışan öğretmenlere teşekkür ettiğini belirterek, "Okulumuza devam eden 87 öğrencimiz var. Minik öğrencilerimiz çok zor bir iş yapıyorlar zira okul öncesi eğitimdeler" dedi.

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Salih Gürhan kesti. Kaymakam Gürhan, minik öğrencilerin sergisini gezerken, 6 yaş grubu öğrencilerinden Derya Tiryaki’nin yaptığı ve üzerinde "Sağlınız için beni içmeyin" yazılı 1 metre büyüklüğündeki karton sigara maketini eline alarak, "Gerçekten çok ilginç. Öğrencimizin soyadı Tiryaki ama tam tersi sigara içmeyin diye bir mesaj vermiş. Öğrencimizi kutluyorum bu güzel maketinden dolayı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 15:21:01
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 15:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?