18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

'Muhtarlar bir çatı altında toplansın'

Fatsa'da Muhtarlar Derneği Genel Merkezi 1. Olağan Kongresi’ni yaptı. Seçime tek liste halinde giden Yılmaz Gezer, açık oylamayla güven tazeledi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan kongrenin divan başkanlığını Ahmet Yeğin yaptı. Genel kurulda bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Genel Merkezi Başkanı Yılmaz Gezer, Fatsa’da hem Muhtarlar Derneği Genel Merkezi hem de Türkiye Muhtarlar Derneği Fatsa Şubesi adı altında iki dernek bulunduğunu belirterek, "Gelin birleşelim. Muhtar arkadaşlarımız iki derneğin oluşundan rahatsız. Muhtarlarımız daire müdürlerine gittiğinde hangi derneğe üyesiniz gibi sorular soruluyor. Biz diyoruz ki tek dernek olsun. Önemli olan muhtarların bir arada toplanması. Türkiye Muhtarlar Derneği’nin 200’ün üzerinde şubesi var. Şubelerden topladığı aidatın yüzde 25’ini genel merkeze göndermek zorunda. 200 şubeden 50 milyar gibi bir para toplanmış ama bize hiçbir faydası olmamış. Paranın bize hiçbir faydası olmadığına göre, Ankara’ya hiç para göndermemize gerek yok. Şartlar oluşursa biz Fatsa’da şube çatısı altında toplanmaya karar verdik" dedi.

Kongrede söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Fatsa Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Özgen de birleşmeye sıcak baktıklarını söyledi. Kongrenin sonunda yapılan açık oylamalı seçimde, genel kurula katılan 52 üyenin tamamının oyunu alan Yılmaz Gezer, yeniden Fatsa Muhtarlar Derneği Genel Merkezi’nin başkanı oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:43:48
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 17:00:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat kaya IP: 88.251.158.xxx Tarih : 9.11.2007 17:03:55

sayın gezer artık bu işleri bırak malı mehmet beyin önü nü aç malı bırak bunları artık üç beş güneş gözlügü vermeyle bu işler olmaz.