18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Nefes kesen gösteri

Fatsa İlçesi’nde, Akdemir Taekwondo Merkezi’nin düzenlediği gösterisi izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Özellikle bin adet 10’luk çivi çakılı bulunan tahtanın üzerine yatan Antrenör Ferhat Akdemir’in göğsünde balyoz ile kiremit kırma gösterisini seyirciler nefeslerini tutarak izledi.

Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen taekvondo gösterisini çok sayıda ilçe halkı izledi. Gösterinin sunuculuğunu yapan Taekwondo Merkezi antrenörlerinden Mehtap Danışır, amaçlarının merkezi bir spor kulübü oluşturmak ve eksiklerini tamamlamak oluğunu söyledi. Taekwondo gösterileri bayan tekvandocuların pumse gösterileri ile start aldı. Sporculardan Şenol Ebrem, politika ve sanat dünyasından ünlü kişileri yer alan taklit gösterisi büyük beğeni topladı.

Taekwondo Merkezi antrenörlerinden Mustafa Bal’ın 3 metre 75 santimetre yüksekliğindeki hedefe burgu-tolyo tekniği ile uçarak tekme vurması izleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin en önemli gösterisini Siyah Kuşak 2. Dan ünvanına sahip olan Antrenör Ferhat Akdemir gerçekleştirdi. Akdemir, üzerinde bin adet 10’luk çivi çakılı olan bir tahtanın üstüne sırt üstü yattı.

Daha sonra göğsüne arkadaşları tarafından 8 adet kiremit koyuldu. Antrenörlerden Mustafa Bal, bir balyoz ile çivili tahta üzerinde yatmakta olan Ferhat Akdemir’in göğsündeki kiremitleri kırdı. Seyirciler bu gösteriyi nefeslerini tutarak izlediler. Sporcular, bu gösteri sonrası antrenörleri Ferhat Akdemir’i omuzlara alarak tur attırdılar.

fatsa
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 12:48:16
Güncelleme :14 Aralık 2004 Salı 13:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arzu keser IP: 78.188.4.xxx Tarih : 8.05.2008 17:43:19

ben eski taekwondoculardan arzu keser mükemmel bir gösteri meslekdaşıma başarılar diliyorum. saygılarımla. istanbul bölgesinden iyi bir gösteri olduğunu onaylıyoum