23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

'Nüfusçular' Fatsa'da buluştu

Ordu’nun 19 İlçesi’nde görev yapan Nüfus Müdürlüğü çalışanları, ilk defa Fatsa’da düzenlenen Geleneksel 1. Nüfusçular Günü’nde bir araya geldi.

Geleneksel 1.Nüfusçular Günü’ne Fatsa Kaymakamı Salih Gürhan, eşi Nalan Gürhan ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney de katıldı. Güney, gecede yaptığı konuşmada, nüfus çalışanlarını çok uzun zamandır bir arada görmediğini belirterek, "Bu gece sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ben Ordu’ya tayin olduğumdan beri bir sürü geceler yaptık. Ama hiç biri böyle geleneksel büyük bir organizasyon olmadı. Sadece o gecede kaldı. İstedik ki bu geceleri geleneksel hale getirelim. Aramıza yeni gelen arkadaşlara böyle gecelerde hoş geldin demek, bir şekilde mesleki hayatlarını tamamlayıp 2. güzel yaşamlarına başlayan emekli arkadaşlarımıza güzel bir anı bırakmak için böyle gecelerin çok hoş olacağını düşündük. İstedik ki, bir gece sadece kendimiz için eğlenelim. Böyle gecelerin devam etmesini istiyorum" dedi.

Fatsa Kaymakamı Salih Gürhan ise konuşmasında 19 ilçeden gelen Nüfus Müdürlüğü çalışanlarını Fatsa’da görmekten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Kendimi ailemin içersinde hissediyorum. Nüfusçu arkadaşlarımızla yıllardır aynı bakanlığın havasını teneffüs ediyoruz. Nüfusçular, İçişleri Bakanlığı’nın vefakar, cefakar birer neferidir. Kıt imkanlarla büyük başarılar kaydediyorlar. Bu da her türlü takdire şayandır" diye konuştu.

Gecede 23 Mart 2005 tarihinde emekliye ayrılan Fatsa Nüfus Müdürlüğü memurlarından Fatma Aktaş’a İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney tarafından bir plaket verildi. Gecenin ev sahipliğini yapan Fatsa Nüfus Müdürü Murat Beyret’in gece boyunca bir dakika bile yerinde oturmadan misafirlerle ilgilenmesi dikkat çekerken Nüfus İl ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Fatsa Nüfus Müdürlüğü çalışanları adına Nüfus Müdürü Murat Beyret’e teşekkür etti.

Geceye katılan tüm nüfus çalışanları, mahalli sanatçılar İmdat Çelebi, Yüksel Kaytaz ve Avni Kaysal’ın türküleriyle doyasıya eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 11:50:48
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 16:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nevzat cep IP: 81.213.253.xxx Tarih : 16.12.2007 01:08:29

aynı kalitede bir gecenin daha yapılması imkansızdır.