23
Mayıs
2024
Perşembe
FATSA - ORDU

O şimdi star

Fatsa'nın Hatipli Beldesi’nde 1. Bahar Şenliği’nde yapılan Köylü Star Yarışması’nda 75 yaşındaki Niyazi Bahar alkış çokluğuyla 1. olarak çeyrek altının sahibi oldu.

Hatipli Belediyesi, Hatipli İlköğretim Okulu ve Hatipli Beldesi Yardımlaşma Derneği’nce ortaklaşa düzenlenen 1. Geleneksel Bahar Şenliği, hayli ilginç geçti. Çeşitli gösteri ve hediye çekilişlerinin ardından Köylü Star Yarışması’na geçildi. Köylü Star Yarışması’na öğrenciler Ömer Erdem, Cenan Dice, Şaban Öcel ilköğretim okulu öğretmenlerinden Mehmet Hafızoğlu, Belediye Yazı İşleri Müdürü Selahattin Cesur ve belde sakinlerinden 75 yaşındaki Niyazi Bahar katıldı.

Yarışmada "Ordu’nun Dereleri" ve "Mapushane Çeşmesi" isimli türküleri söyleyen 75 yaşındaki Niyazi Bahar, izleyenlerin en çok alkışını alarak Köylü Star seçildi. Niyazi Bahar’ın ödülünü AKP Fatsa İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Koçan verdi. Yarışmada çeyrek altını alan Niyazi Bahar, mikrofonu bırakmayarak, "Yeşil Ördek" türküsünü söyledikten sonra sahneden ayrıldı.

Bu arada, Hatipli İlköğretim Okulu’na ek bina yapımına maddi destek sağlamak için düzenlenen açık artırmada satışa sunulan bir tabloyu, AKP Fatsa İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Koçan 1 milyon YTL’ye satın aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 11:47:11
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 14:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?