18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Öğretmene vefa

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Anadolu Lisesi idaresi ve bir grup öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, 1 yıl önce trafik kazasında kaybettikleri edebiyat öğretmenleri İsmail Akbaş'ı kabri başında andı.

Edebiyat öğretmeni İsmail Akbaş'ın Fatsa Asri Mezarlığı'ndaki kabrine birer karanfil bırakan öğrenciler, dua okuyarak öğretmenlerini yad etti.

Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yazgı, İsmail Akbaş'ın özellikle 24 Kasım kutlamalarında program sunuculuğunu yaptığını belirterek, "İnanıyorum ki bugün yaşasaydı geçmişte olduğu gibi programın sunucusu olacaktı. Biz okul olarak kendisini unutmadık. Genç yaşta, 32 yaşında hayata veda eden öğretmenimizi unutmamız da mümkün değil. Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle bugün dualarımız İsmail öğretmenimiz için. Bundan sonraki 24 Kasım'da da İsmail Akbaş'ı unutmayacağız ve ziyaretine geleceğiz" dedi.

Öğrencilerden Bekir Diri ise, "Arkadaşlarımızla bizim için çok değerli bir öğretmenimizin kabrine ziyaretine geldik. Onu bugün yalnız bırakmamak bizim görevimizdi. Her 24 Kasım'da da onu yalnız bırakmayacağız" derken, Esra Şahin adlı öğrenci de, "Kabri başına gelerek onu unutmadığımızı göstermek istedik. O bizim kalbimizde her zaman yaşıyor zaten. Bizler öğrencileri olarak onu yaşatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 10:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?