22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Okçuluk Spor'dan farklı skor

Ordu'nun Fatsa ilçesinde ilk defa Bölgesel Deplasmanlı Basketbol Ligi'ne katılan Okçuluk Spor'da, ilk maçta Bulancak Karadeniz'i deplasmanda 52 sayı farkla yenmenin mutluluğu yaşanıyor.

Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer Başkanlığı'nda kurulan Okçuluk Spor Kulübü, Koaçh Ertuğrul Yayla yönetiminde ilk maçında farklı bir skor elde etti. 7 takımın yer aldığı Bölgesel Basketbol Ligi'nde Fatsa Okçulukspor'un hedefinin üst sıraları zorlamak olduğu belirtildi.

Fatsa Okçulukspor Antrenörü Ertuğrul Yayla, ilk maçtaki rakiplerinin zayıf olduğunu belirterek, "Çok farklı bir galibiyet elde ettik. Önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Tokat Emniyetspor ile oynayacağız. Bu maç ilk maçımız gibi kolay olacağa benzemiyor. O yüzden Fatsalı taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ise Fatsa tarihinde ilk defa Bölgesel Basketbol Ligi'ne bir takım çıkartmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Fatsa halkının desteğiyle takımımızın bu ligde başarı elde edeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki cumartesi günü Fatsalı spor severleri 75. Yıl Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 13:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?