17
Mayıs
2024
Cuma
FATSA - ORDU

Ordu: Başardılı öğrenciler ödüllendirildi...

Fatih Furkan Akbulut’un bilgisayar hediyesini, Kaymakamlık makamında düzenlenen törenle İlçe Kaymakamı Salih Gürhan takdim etti. Okul Müdürü Yakup Mertoğlu, törende yaptığı konuşmada, Fatih Furkan Akbululut’un gösterdiği başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Mertoğlu, "Dönem başında Ordu genelinde derece yapan öğrencilerimize hediyeler vereceğimizin sözünü vermiştik. Furkan bu başarıyı gösterdi. Biz de kendisine bir bilgisayar hediye ediyoruz. Ayrıca okulumuz son 3 yılda 67 öğrenci mezun vermiş olup, toplam 16 öğrencimiz Fen Lisesi’ni, 16 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 21 öğrencimiz de Anadolu Lisesi’ni kazanma başarısını göstermiştir" dedi.

 
Ayrıca TM puanında 900,402 MF puanında 910,118 puan alarak Fatsa 2.’si olan Gizem Gökçe isimli öğrenciye de bir hediye paketi verildi.


Kaymakam Salih Gürhan, Fatih Furkan Akbulut’un başarısının ileriki yıllarda da devam etmesi temennisinde bulunarak, "İnşallah Fatih Furkan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, gelecekte ülkemize faydalı bir insan olarak yetişir. Kendisi ile gurur duyuyorum" diye konuştu.
Kaymakam Salih Gürhan, Fatih Furkan Akbulut’a bir de Atatürk rozeti taktı.

iha-ordu
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 13:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?