19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Ordu: Fatsa şenliklerinde Soner Arıca fırtınası esti...

 Gece, Fatsa Belediyesi folklor ekibinin gösterileri ile start aldı. Ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Alaybeyoğlu, türküleriyle Fatsalılar'a keyifli dakikalar yaşattı. Daha sonra Davut Güloğlu'na benzerliği ile dikkat çeken ve Bendensun albümü ile çıkış yakalayan Güngör sahne aldı. Güngör, geceye şanssız başladı. Playback yaptığı sırada CD'nin takılması sanatçının moralini bozdu. Güngör, yaşanan şanssızlıktan dolayı şarkılarını moralsiz şekilde tamamladı.

Gecenin son bölümünde pop sanatçısı Soner Arıca sahne aldı. Soner Arıca, Fatsalı hemşehrilerini eski ve yeni şarkıları ile coşturdu. Konserinin bir bölümünde bölgede 4 gündür yağmur yağdığını belirten popçu Soner Arıca, "Allah bu akşam bizim için yağmurları kesti daha ne yapsın" dedi.

Sanatçı, birkaç gün önce yaşamlarını birleştiren kız kardeşi Zeynep Arıca ile Ali Çam'ı sahneye davet ederek dans etmelerini sağlarken son olarak seslendirdiği Sarhoş şarkısını da basın mensuplarına itaf etti.

Gecede konser veren sanatçılara AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, AK Parti Ordu Milletvekili Hamit Taşçı, CHP Ordu Milletvekili İdris Sami Tandoğdu ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından birer plaket takdim edildi.

iha-ordu
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 12:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet arucu IP: 212.253.211.xxx Tarih : 29.07.2004 16:30:47
ZATEN SONER ARICA KADİR İNANIR FATSA SEVDALISI KİŞİLİK KENDİLERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİRİM KENDİLERİYLE HEMŞERİ OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ DÜNYANIN ENŞASLI İNSANI KABUL EDİYORUM SAYGILARIMLA MEHMET ARUCU m_arucu@mynet.com