22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Ordu Fatsa: Fatsalı çılgın yine dehşet saçtı!

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde bir gece önce 7 katlı bir binanın üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan Caner Kaya (19), bir gece sonra Bülent Erkli’ye ait Mobil benzin istasyonunda kuru sıkı tabanca ile görevlileri rehin aldı.

Bir elinde tabanca, diğer elinde sigara ile benzinlikte dehşet saçan çılgın adam, Mersinli Filiz isimli sevgilisi ile telefonla görüştükten sonra İlçe Emniyet Müdürü’ne teslim oldu.
İlçenin Hükümet Konağı karşısında Karadeniz Sahil Yolu kenarında bulunan Mobil Benzin İstasyonu’na dün gece 21.45 sıralarında gelen Caner Kaya, ilk önce benzin pompasını eline alıp etrafa benzin dökmeye başladı. Benzinlik çalışanları Recep Ali Kızılkaya (43) ve Nurettin Kaçak’ın (40) müdahale etmek istemesine Kaya, belinden silah çıkararak karşılık verdi.

Sevgilisiyle görüştü

Benzinlik görevlileri daha sonra olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru, Caner Kaya’yı eyleminden vazgeçirmek için büyük çaba gösterdi.

Bir gece önce kendini Fatsa Kaymakamı olarak tanıtan ve genci intihar girişiminden vazgeçiren Fatsa Belediyesi Zabıta Komiseri Cemal Beşik de yine genci ikna etmeye çalıştı. Derdinin Mersin’de bulunan Filiz isimli sevgilisiyle evlenebilmek olduğu anlaşılan Caner Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru aracılığı ile cep telefonundan sevgilisi ile görüşmesi sağlandı.

Caner Kaya, sevgilisi Filiz ile görüştükten sonra teslim olmaya ikna oldu. İlçe Emniyet Müdürü Cemal Kuru’nun Caner Kaya’yı ikna sürecinde son derece soğukkanlı olduğu gözlendi. Caner Kaya, eylemin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözlem altına alındı ve daha sonra da nöbetçi savcılığa sevk edildi. Benzinlik çalışanları Recep Ali Kızılkaya ve Nurettin Kaçak, Caner Kaya’nın eylemi sırasında pompadan yerlere saçtığı benzinleri temizlerken, olayın şokunu halen üzerlerinden atamadıkları gözlendi.

ORDU-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2003 Cumartesi 16:15:50
Güncelleme :28 Mart 2004 Pazar 21:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?