19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Ordu Fatsa Belediyesi 'hizmet satın alacak'

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, adeta bir ihale furyası içersine girdiklerini belirterek, "Hizmet satın alarak sorunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Başkan Anlayan, proje olarak daha önce temeli atılan sebze hali inşaatının göreve başladıktan sonra 2 kademe temeli atıldığını ifade etti. Anlayan, "Sebze hali inşaatımızın daha hızlı devam edebilmesi ve önümüzdeki yaza hayata geçirilmesi için işçiliğini ihaleye çıkardık. Ağustos ayı içerisinde ihalesi yapılacak ondan sonra ara verilmeksizin sebze halinin inşaatı tamamlanacak. Amacımız hizmet satın alarak bütün hizmetleri en kısa zamanda Fatsalılar’la buluşturmak. Şuanda Fatsa’nın bir çok mahallesinde kanalizasyon problemleri foseptik çukurları ile halledilmeye çalışılıyor. Çok ciddi problem ve talepler var. O yüzden şuanda mahalle mahalle kanalizasyon projesi hazırlatıyoruz. Kanalizasyon projeleri de aynı şekilde ihaleye vererek soruna kökten çözüm bulacağız" dedi.


Park ve bahçelerde de çok ciddi çalışmaları olduğunu hatırlatan Anlayan, "Elekçi ırmağına kadar sahil boyunca toplam 17 dönümlük sahil bandının projesi hazırlanıyor. Bütün bu hizmetleri kendi ekibimizle yapmayı beklemeyeceğiz. Bu hizmetleri özel peyzaş firmalarına yaptıracağız. Kısa zamanda Bolaman Köprüsü’nden çıkan vatandaşımız Elekçi Irmağı’na kadar bu güzelliği yaşayacak. Arzumuz, bütün mahallelere semt parkı yapmak ve 8 mahallemizde de hazırlığa başladık. Önümüzdeki yaz 8 parkın kurdelesini keseceğiz" diye konuştu.

iha-ordu
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2004 Çarşamba 16:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?