19
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Orman: Yol Projesi, en büyük hizmet

Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne bağlı İslamdağ Beldesi Belediye Başkanı Seyfi Orman, sınırlarından geçen Fatsa-Kumru-Niksar Yolu Projesi’nin bölgeye yapılan en büyük hizmet olduğunu söyledi.
Mevsim şartları nedeniyle çalışmalara ara verdiklerini belirten İslamdağ Belediye Başkanı Seyfi Orman, "Tabi ki kış diye boş oturmuyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen elektrik ve su arızaları ile ilgili sorunları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

2003 yılında İslamdağ Beldesi’nden start verilen Fatsa-Kumru-Niksar bağlantı yolunun çok önemli bir yol projesi olduğunu ifade eden Başkan Orman, "Bu yol, sahili İç Anadolu’ya bağlıyor. Dolayısıyla sınırlarımız güzergahından geçtiği için bizim için de çok önemli. Bu yolda kuşkusuz AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Eyüp Fatsa’nın büyük emeği var. Geçmişte bu yol için çok siyaset yapıldı. Sayın Fatsa bu yoldaki çalışmaları çok iyi takip ediyor ve çalışanları çok iyi yönlendiriyor. Fatsa-Kumru-Niksar yolu bölgeye yapılan en büyük hizmettir" diye konuştu.
İslamdağ Belediye Başkanı Seyfi Orman, Güllük Şelalesi’nin bulunduğu yere de bir yol açtıklarını belirterek, "Böylece bölge turizmine de katkı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 18:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz bibi IP: 78.160.131.xxx Tarih : 11.01.2009 18:55:13

seyfi orman o yörede tek başına misyon üstlenmiş halkı için gece gündüz caba harcayan bir belediye başanıdır umarım önümüdeki dönemlerde de başkanımızı orada görme şansı buluruz bulmasak islamdag kaybeder nedn mi islam dagını seyfi ormanın en güzel şekilde temsil etine inaıyorum