27
Mayıs
2024
Pazertesi
FATSA - ORDU

Sanatcı Yaşar Alptekin'den itiraflar

Eski sinema oyuncusu Yaşar Alptekin, bir derneğin konferansına katılmak üzere geldiği Ordu'nun Fatsa ilçesinde her insanın 'keşke yapmasaydım' değdi şeyler olduğunu belirterek, "42 sene boşa yaşamışım" dedi.

Umut Derneği'nin daveti üzerine Fatsa'ya gelen ünlü sinema oyuncusu Yaşar Alptekin, burada basın mensuplarıyla sohbet etti. Sohbetinde her insanın 'keşke yapmasaydım' dediği şeyler olduğunu söyleyen Alptekin, "Ben hayatımdaki bütün pişmanlıklarımı bir çırpıda attım. Bir tane vazgeçemediğim keşke var. Keşke namazla daha önce tanışsaydım. 42 sene boşa yaşamışım. Suya, havaya yazı yazmışım. 1980 yılında sanat hayatıma başladım. Dans ve fotoroman kralından sonra sinemaya başladım. Hacda yaşadığım duygular anlatılmaz, yaşanır. Nasıl bir erkeğin adam olabilmesi için askere gitmesi şartsa, bir Müslüman'ın da Müslümanlığını hissetmesi için en az bir kere umreye ya da hacca gitmesi şart. Onun için herkese sesleniyorum. Bırakın Bodrum'a, Marmaris'e, Paris'e gitmeyi, hayatınızda bir kere kendinize iyilik yapın da hacca gidin, kendinizle tanışın" dedi.

Alptekin bundan sonraki yaşantısını helal dairesinde namaz ağırlıklı bir yaşam şekliyle sürdüreceğini ifade ederek, "Bize hakkın hak gördüğü her şeyin hakkını vererek, israf etmeden helal dairesinde yaşamak isterim. Dönüş yapmama rabbim vesile oldu" diye konuştu.

Umut Derneği yöneticileri Yaşar Alptekin'e Fatsa'ya gelişin anısına içerisinde fındık olan bir hediye paketi takdim ettiler

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 18:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haccac IP: 88.252.229.xxx Tarih : 22.03.2009 14:38:34

buradan yaşar alptekine sesleniyorum peygamberin ayakları şişene kadar namaz kıldıgından bahsediyosun inan bana  o senin kadar gösterişci degil .İnan en meşhur ilahiyat alimleri ve hatta iranın ayetullahı bile senin kadar televiyonlara cıkıp namaz namaz diye haykırmıyor .senin yaptıgın iyi insanları namaza cagırıyosun ama çok reklam yapıyorsun.öle boynuna tespih asıp sarık takmakla musluman olunmaz hidayet ameldedir ama sen bile islam alemi için en azından bir karsın allah demet akalınada senin yaşadıklarını yaşatsın