26
Mayıs
2024
Pazar
FATSA - ORDU

Şehit yakınlarından Aktaş'a plaket

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERDEN BAŞKAN AKTAŞ’A PLAKET

Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan, şehit ve gazi ailelerine yaptığı önemli hizmetlerden dolayı Çamaş Belediye Başkanı Yaşar Aktaş’a teşekkür plaketi verdi.

Dernek Başkanı Abdullah Eraslan beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ömer Özkurt, Yılmaz İyilik ve Mahmut Çelik ile birlikte Çamaş Belediyesi’ne giderek Gaziler Derneği Genel Merkezi tarafından gönderilen plaketi Başkan Yaşar Aktaş’a takdim etti. Abdullah Eraslan plaket takdimi sırasında yaptığı konuşmada, “Değerli başkanımız milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak görevine başlar başlamaz gazilerimize ve şehit ailelerimizin yakınlarına bazı güzellikler yapmıştır. Yaşar başkanımız icraatlardan önce samimiyetini ortaya koymuştur. Biz Yaşar Aktaş’ın bu samimiyetini ifade eden genel başkanımızın bu duygulara atfen gönderdiği bir plaket takdim ediyoruz. Başkanımıza bu samimiyetinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Milli ve manevi duygularının devamı diliyoruz” dedi.

 AKTAŞ: “ÖRNEK OLSUN”

Çamaş Belediye Başkanı Yaşar Aktaş ise, “Gazilerimize teşekkür ederim. Benim seçim beyannamemde bu ülke için canını kanını feda edenler için yapmam gereken görevler yazılıydı. Bizim birinci maddemiz terörle mücadele yasasına göre şehit olan asker yakınlarından, Kıbrıs gazisi ve Kore gazileri de dahil olmak üzere ailelerden su parası almama kararıydı. Ayrıca şehit yakınlarımızdan gazilerimizin ailelerini düğün salonlarından ücretsiz yararlandırmayı karar verdik. Ben bize bu onuru gösteren gazilerimize teşekkür ediyorum. Diliyorum ki bu tür davranışlar örnek olsun” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 16:54:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 21:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?