22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Serdar, güven tazeledi

Ordu'nun Fatsa İlçesi Ziraat Odası'nın 20. Olağan Kongresi'nde seçime tek listeyle giden Hasan Serdar, 95 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. 

İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapılan kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, Kaymakam Selman Yurdaer, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Dalcı, DYP İlçe Başkanı Süha Topaloğlu da katıldı. Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Fatsa, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık alımlarını durdurduğu yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu belirterek, "TMO fındık alımlarını sürdürmektedir. Zaten kendileri de bunu web sayfalarında bir yazıyla açıkladı. Tarım sigortasında bin rakım konusunda bir sınırlandırma vardı. Bu sınırlandırma kalkacak. Doğrudan Gelir Desteği (DDG) ise bu sene 2 taksitte ödenecek. İlk taksit Nisan ayında, diğer taksit ise Haziran ayının başında verilecek" dedi. 

Fatsa Ziraat Odası Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Yılmaz Gezer, Mehmet Çoban, Şeref Salman,Yaşar Erdem, Mehmet Özgen ve Cengiz Tahmazoğlu."
iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 10:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?