27
Mayıs
2024
Pazertesi
FATSA - ORDU

Sevgililer günü eğlencesi

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kendi dernek binasında bayanlara özel bir eğlence programı düzenledi.

Fatsalı bayanlar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müzisyen eşliğinde gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir akşam yaşadılar. Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç eğlence programında yaptığı konuşmada, sevgi kelimesini söylerken insanın içinde bir heyecan oluştuğunu belirterek, “Öyleyse kendi kendimizi mutlu etmek için sonra da sevdiklerimi mutlu etmek için 'seni seviyorum' sözünü söylemekten çekinmeyelim. Gözlerden anlasın, davranışlardan anlasın, ona güzel yemek yapayım demeyin sevdiğinizi söyleyin. Onu şımartın, çünkü en yüce en ulvi duygu sevgidir. Kalbi sevgi dolu birinden daha güzel şey ne olabilir. Çiçek bile sevdikçe açar. Hayvanlar bile dokunup severseniz size sadık olur. Bu güzel duyguyla vakit geçirmeden, yarın çok geç olmadan sevdiğimizi söyleyelim ve bu sevgi bizlere dönsün” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 11:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hilal Aydoğdu IP: 88.232.254.xxx Tarih : 20.02.2009 19:45:50

Yardım Sevenler Derneği sık sık eğlenceler yapmayı biliyor ama aynı binada oturan apartman sakinleri acaba gürültüden,yemek kokularından..vs.  rahatsız oluyolarmı diye düşünme zahmetinde bulunmuyor.Bundan dolayı kendilerini kınıyorum...En kısa zamanda Topaloğlu apartmanından taşınmalarını ümid ediyorum...