18
Mayıs
2024
Cumartesi
FATSA - ORDU

Simit evine muhteşem açılış

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Cevat Gündoğdu ve Metin Gündoğdu'nun sahibi olduğu Moda Cafe Simit Evi, tiyatro sanatçıları Kadir Çöpdemir, Ahmet Yenilmez ve özgün müzik sanatçısı Hasan Sağındık'ın katılımıyla açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan 3 katlı simit ve pasta evinin açılışı öncesi dondurma şov yapıldı. Tiyatro sanatçıları Kadir Çöpdemir, Ahmet Yenilmez, özgün müzik sanatçısı Hasan Sağındık ve protokol ellerine aldıkları satırlarla dondurmayı parçalayarak birbirlerine ikram etti.

Tiyatro sanatçısı Kadir Çöpdemir, "Herkesin gözü dondurmada. Beni aslında kafe değil de konfeksiyon açılışına çağırsalardı daha iyi olurdu. Müessese sahibi şimdi gözümün içerisine bakıp gülüyor, ama akşam gülemeyecek. Ama benim verdiğim ziyandan bir şey olmaz. Çok nezih bir işyeri olmuş" dedi.

Kafenin açılış kurdelasını tiyatro sanatçılarıyla protokol birlikte kesti. Kafenin açılışında özgün müzik sanatçısı Hasan Sağındık, mini bir konser verdi. Açılışta ikram edilen dondurmadan alabilmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2005 Pazartesi 18:03:00
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup28 IP: 85.98.145.xxx Tarih : 14.07.2005 00:30:26
ben bir fatsa sakini olarak bu simit evinin fatsaya çok büyük faydalarının olacağına inanıyorum.inşallah bundan sonra böyle modern iş yerleri ve sosyal ekinlikli yerler açılır.bunun gerçekleşmesi için fatsa esnafından bir takım faaliyetler istiyorum.bir fatsa sakini olarak.