22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Uğur Arslan, Fatsalıları mest etti

Fatsa Belediyesi tarafından düzenlen 2. Geleneksel Gençlik Şöleni’ne katılan Deniz Feneri programının yapımcısı Uğur Arslan, muhteşem şiir dinletisiyle Fatsalılar’a keyifli dakikalar yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 2. Geleneksel Gençlik Şöleni’nin başlangıcında Grup Deli Fırtına sahne aldı. Ordu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan grup, solistleri Mert İşçi önderliğinde gençleri coşturdu. Grup Deli Fırtına’dan sonra sahneye Deniz Feneri programının yapımcısı Uğur Arslan çıktı. "O bir yardım sever" sloganıyla sahneye davet edilen Uğur Arslan, muhteşem şiir dinletisi ile Fatsalılar’a keyifli dakikalar yaşattı. Arslan, şiir dinletisine ara verdiği sırada anlattığı Karadeniz fıkrasıyla da seyircileri kahkahaya boğdu.

Gençlik Şöleni programının yarısında geceye AKP Grup Başkan Vekili Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa da katıldı. Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte sahneye çıkarak, yapımcı Uğur Arslan’a üzerinde Fatsa resmi basılı olan bir şilt armağan ettiler. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, "Fatsa’yı festivaller şehri yapacağız" dedi.

Gecenin son bölümünde ise Grup Girdap sahne alarak seslendirdikleri rock şarkılarıyla final yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 13:45:33
Güncelleme :22 Mayıs 2005 Pazar 11:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?