22
Mayıs
2024
Çarşamba
FATSA - ORDU

Vali ve eşi teknoloji sergisi açtı

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl ve eşi Berna Gözlügöl, Özel Ordu Koleji'nin Fatsa'da 2.'sini düzenlediği 'Resimsel Sanatları ve Bilim Teknoloji Sergisi'ni açtı. 

Fatsa Belediyesi Efendiler Eyvanı'nda gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini Vali Said Vakkas Gözlügöl'ün eşi Berna Gözlügöl kesti. Vali ve eşi, öğrencilerin yaptığı fındık örtüsü projesi, bozulan oyuncaklarla yapılan üretimler, Türkiye'nin radar haritasının çizilmesinde Akdeniz Üniversitesi ile Ordu ili ortak çalışması, ilköğretim bazında matematik TÜBİTAK Türkiye finallerindeki projesi ve Ordu'da kurulması planlanan hidroelektrik santrali çalışmalarını tek tek inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı. Vali Gözlügöl, öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

Sergi açılış töreninde Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Fatsa Belediye Bakanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve Bülent Yücetepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Habil Bıçakcı ve Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç da hazır bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 12:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?