28
Mayıs
2024
Salı
FATSA - ORDU

Vali'ye nezaket ziyareti

Fatsa Ticaret Borsası'nın bir süre önce yapılan seçimlerinde göreve gelen yeni yönetimi, Ordu Valisi Ali Kaban'a nezaket ziyaretinde bulundu.


Ömer Faruk Karamolla başkanlığındaki Fatsa Ticaret Borsası yöneticilerinin kendisine yaptıkları nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Ordu Valisi Ali Kaban, yeni yönetime başarılar diledi. Bir şehrin gelişmesinde meslek kuruluşlarının çok önemli rol aldığını dile getiren Vali Kaban, "Bunun bilinci içerisinde ilimize yapılacak hizmetlerde meslek kuruluşlarımızın düşüncelerini ve önerilerini dikkate alıyoruz. Ayrıca, ilimizle ilgili sorunların çözümünde yine birlikte hareket ediyoruz" dedi.


Yapacakları çalışmalarda borsa ve oda gibi meslek kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini dile getiren Vali Kaban, "Daha müreffeh, daha huzurlu ve mutlu bir toplum oluşturmak için mutlaka yeni yatırımlar yapmak, üretmek zorundayız. Bunu da sanayicimizle, iş adamlarımızla, meslek kuruluşlarımızla birlikte yapacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.


"SİZDEN GÜÇ ALIYORUZ"
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Karamolla da Vali Kaban'ın bölgenin en önemli geçim kaynağı olan fındıktaki soruna el atmasından memnun olduklarını vurguladı. Vali Kaban'ın her fırsatta fındığı ön plana çıkardığını gördüklerini ve bu çabaları takdire şayan bulduklarını belirten Karamolla, "Fındığı dilinizden hiç düşürmüyorsunuz. Bundan dolayı bölge insanı adına sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca, bu kriz ortamında sanayi kuruluşlarımızı, iş adamlarımızı, meslek kuruluşlarımızı ziyaret ederek, bizlere moral vermektesiniz. Sizlerden almış olduğumuz bu sinerjiyle krizin etkilerini hafifletmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 21:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?