22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

2 yıl çok hızlı geçti

Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamlığı'ndan Manisa Vali Yardımcılığı'na atanan Salih Gürhan onuruna Ticaret Borsası, Toplum Destekli Polis Koruma Derneği ve Yardım Sevenler Derneği tarafından bir veda yemeği düzenlendi.

Yalçın Otel'de düzenlenen yemekte konuşan Ticaret Borsası ve Toplum Destekli Polis Koruma Derneği Başkanı Ahmet Koç, "Salih Gürhan beyin Fatsa'da kaldığı 2 yıl içerisinde güler yüzü ve çalışkanlığını hiç unutmayacağız. Makamlar gidici ama devlet kalıcı. Bu mübarek gecede diliyorum ki, inşallah onu bir gün Ordu Valisi olarak görmek istiyoruz" dedi.

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç ise, daha önce düzenlenen veda yemeğinin protokol yemeği olduğunu ifade ederek, "Bu, biraz daha samimi bir dost yemeği. Hepimizin çok sevdiği, gerçekten hepimize dost olan kaymakamımızı tanımaktan çok mutlu olduk. Onu ve ailesini unutmayacağız" diye konuştu.

Kaymakam Gürhan da yaptığı konuşmada, 2 yıllık sürenin çok hızlı geçtiğini belirterek, "Üzgünüm, Fatsalıları kaybediyorum. Sevinçliyim, Fatsalıların dostluğunu hissettim. 2 yıllık süreçte ilk olarak yarım kalan işleri tamamladık. Bunlar İslamdağ İlköğretim Okulu, Yassıtaş İlköğretim Okulu, başlayıp henüz sonuçlandıramadığımız ama yakın bir süre içerisinde bitecek olan lise inşaatımız, Öğretmenevimiz, örnek bir çalışma olarak nitelendirdiğimiz arıtma tesisimiz ilçemize kısa zamanda kalın çizgilerle belirteceğimiz yatırımlarımız oldu. Bunları yaparken, çalışma arkadaşlarımızın yakın desteğini gördüm" şeklinde konuştu.

Gecede, Ticaret Borsası ve Toplum Destekli Polis Koruma Derneği Başkanı Ahmet Koç, Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç tarafından Kaymakam Salih Gürhan'a hizmetleri anısına plaket ve şilt takdim edildi. Borsa ve dernek yöneticileri de Kaymakam Gürhan ve eşi Nalan Gürhan'a çeşitli hediyeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 16:08:24
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 12:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?