17
Haziran
2024
Pazertesi
KORGAN - ORDU

Şenlik coşkusu

Korgan'ın Tepealan Beldesi'nde bu yıl ilk kez şenlik düzenlendi. Korganlıların yanı sıra çevre ilçe ve belde halkının da katıldığı şenlikte, halk müziği sanatçıları konser verdiler.
 
Tepealan Belediye Başkanı Mustafa Adaş'ın maddi imkansızlıklarına rağmen bir "imkansızı" gerçekleştirdiğine yöre halkı tanıklık etti. Korgan Lisesi öğrencilerinin folklor gösterisi ile açılışı yapılan şenlikte, İstanbul'dan gelen bayan sanatçılar da ilgiyle izlendi. 

Şenlikte Tepealan'da yaptırılan İlköğretim Okulu'na maddi yardımda bulunan kişilere Belediye Başkanı Mustafa Adaş tarafından birer şilt verildi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de avukatlığını yapan, siyaset arkadaşı Av. Murat Hazinedar, Tepealan Şenliği'ne katıldı. Av. Hazinedar, eğitim kurumlarına yaptığı destekten dolayı manevi mutluluk duyduğunu ifade etti. Maddi gücü olan insanların eğitim kurumlarına destek olması gerektiğini söyleyen Hazinedar, "Bu dünyadan giderken ahirete götüreceğimiz, bu hayırlardır" dedi.
Okulun laminat döşemesini Ağustos'ta Tepealan'a bizzat götüreceği müjdesini veren Hazinedar, maddi imkanı olanlara da mesaj vermiş oldu.
Feyzi Yazıcı - Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 11:17:09
Güncelleme :8 Kasım 2006 Çarşamba 14:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?