17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kumru Öğretmenevi Müdürlüğü Futbol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu!

Kumru Öğretmenevi Müdürlüğü Futbol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu!
        Kumru Öğretmenevi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 1. Halı saha Futbol Turnuvası takımların yoğun çekişmeleri sonucunda bugün sonuçlandı. Kurumlar arasında yapılan turnuvaya 14 takım katılmıştı. Maçların Oynanmaya başladığı günden buyana vatandaşların seyirci olarak ilgisi çok fazla oldu. Yoğun mücadeleler sonucunda bugün dereceye giren takımlar kupalarını almaya hak kazandı. Finallerde Hakemliğini Nihat Belen’in yaptığı üçüncülük için Kumru İmam-Hatip Lisesi takımı ile Atatürk Pansiyonlu İlköğretim Okulu –A takımı karşılaştı. Çekişmeli maç sonucunda Atatürk İlköğretim Okulu –B takımı İmam Hatip Lisesi takımını yenerek üçüncü oldu.
            Birincilik için ise Kumru Kaymakamlık takımı ile Yunus Emre İlköğretim Takımı karşılaştı. Hakemliğini Kumru Gençlik ve Spor Müdürü Yalçın Pekşen’in yaptığı karşılaşma seyircilerden büyük alkış aldı. Yunus Emre – Kaymakamlığı 4-2 yenerek birinci olurken, Kaymakamlık ikinci oldu.
            Kumru Belediye Halı Sahada yapılan final maçlarına basının da ilgisi büyüktü. Basın Mensuplarından Kanal52 ve İHA’nın Bölge temsilcisi Muhsin Yılmaz,  Provizyon Gazetesi Sahibi Mehmet Özmaden ve Genel Koordinatör Murat Özmaden, Kumru Haber Gazetesi Sahibi Kenan Bellici, Provizyon Gazetesi Kumru Temsilcisi Murat Yürekli’nin de izlediği  maçları tüm daire amirlerinin yanı sıra Korkan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Korkan Belediye Başkanı Mahmut Ali Akkiraz, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, AKP Kumru İlçe Başkanı Hamza Karar, İl Encümen Azası İsmet Erçal ve Cemal Salkut olmak üzere çok sayıda vatandaş izledi.   
            Sponsorluğunu TÜRK TELEKOM VE LİPET-GAZ bayi Uğur Dizen ve Eczacı Mehmet Bilgü’nün yaptığı futbol turnuvasının yapıldığı halı sahayı Kumru Belediyesi Başkanı Ticabi Civelek Öğretmenevine ücretsiz tahsis etmişti.
            Final maçlarının sonunda törenle ödüller sahiplerine verildi. Sunuculuğunu Öğretmenevi Yönetim Kurulu Üyesi ve Tertip Komitesinde büyük bir özveri gösteren Öğretmen Suat Evinin yaptığı tören Öğretmenevi Müdürü Bekir AKKAYA’nın kısa bir konuşması ile başladı. Öğretmenevi Müdürü Bekir AKKAYA “ turnuvalarla ilgili bilgi verdikten sonra, bilardo ve futbol turnuvasında katkıda bulunan herkese ve özellikle de Belediye Başkanı Ticabi Civelek ve sponsorluk yapan Lipit-gaz bayi Uğur Dizen ve Eczacı Mehmet Bilgü’ye teşekkür ederek “ asıl amaçlarının dostluk ve kardeşlik olduğunu, kurumlar arasında iletişim kurmak olduğunu belirterek, “umarım amacımıza ulaşmışızdır.” Dedi.
            Daha sonra ödüller verildi.
            Bilardoda 1.si Yalçın Perçin’e ödülünü Ak Parti İlçe Başkanı Hazma Karar, Bilardo 2.si Ferhat Oral’a ödülünü Kumru Müftüsü İsmail Giyim, Bilardo 3.sü Şükrü Dizek’e ödülünü Kumru Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Engin Çakmak takdim etti.
            Sponsor Uğur Dizen ve Eczacı Mehmet Bilgü ye ödüllerini Öğretmen Evi Müdürü Bekir AKKAYA vererek onlara teşekkür etti.
            Daha sonra Futbol turnuvası ödülleri dağıtıldı.
            Futbol turnuvası 1.si Yunus Emre İlköğretim Okulu takımına 1.’lik kupasını Korkan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Futbol Turnuvası 2.lik kupasını Kaymakamlık Takımına Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, 3.lük kupasını ise Atatürk PİO-A Korkan Belediye Başkanı  M.Ali Akkirazın elinden aldı.
            En centilmen takım seçilen ve hiç sarı kart dahi almayan Kumru Din Görevliler Derneği Diyanet-Sen Takımı EN CENTİLMEN TAKIM KUPASINI Kumru Baş Komiseri’nin elinden     takım kaptanı olmadığı için takım kaptanı adına Kumru Müftüsü İsmail Giyim’e takdim edildi.
            Korkan Belediye Başkanı  Mahmut Ali Akkiraz bir konuşma yaparak “tüm Kumruluları Cumartesi ve Pazar günü ilçelerinde yapılacak şenliklere davet etti.
            Tören sonunda görüştüğümüz Öğretmenevi Müdürü Bekir AKKAYA “ bu turnuvaları bundan sonra sürekli düzenleyeceklerini, tertip komitesinde görev alan tüm arkadaşlarımız sayesinde güzel bir turnuva gerçekleştirdiklerini, spor severlere güzel anlar yaşattıklarını ifade ederek, tüm bize ilgi gösterenlere candan teşekkür ederek öğretmenevleri gerçekten önemli bir kurum, inşallah ileriki günlerde Kumruya yakışır bir öğretmenevi yapılır. Ben bunun hayalini kuruyorum.”dedi.
BEKİR AKKAYA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2004 Salı 02:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?