18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Küçük Oğuzhan, son teneffüsüne çıktı

Kumru Atatürk İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Oğuzhan Yaylak, okulunun merdiven boşluğundan 3 kat aşağıya düşerek hayatını kaybetti. Minik Oğuzhan’ın acılı babası yetkililere seslenerek, "Böyle acı bir olayın bir daha yaşanmaması için okullarda gerekli önlemler alınsın" dedi.

Cuma günü meydana gelen olayda, 7 yaşındaki Oğuzhan Yaylak, teneffüs zilinin çalmasının ardından, bahçeye çıkarak oyun oynamak için arkadaşlarıyla birlikte heyecanla merdivenlere koştu. Koridordan merdivenlere doğru hızla koşan Yaylak, bu sırada dengesini kaybederek, korkuluklardan aşağıya yuvarlandı.

Arkadaşlarının gözleri önünde 3 kat yükseklikten zemine çakılan talihsiz çocuk, hemen Kumru Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Minik Oğuzhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğuzhan Yaylak, bugün Kumru Merkez Camii'nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yanlızdam Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. Taziyeleri kabul eden baba Zihni Yaylak, yetkililere seslenerek, bu tip bir olayın bir daha yaşanmaması için okullarda gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Bekir Akkaya - Murat Yürekli
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 01:08:09
Güncelleme :11 Aralık 2004 Cumartesi 17:51:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?