18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kumru Esnaflar Odası'ndan iftar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kumru Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından esnaf ve daire amirleri için iftar yemeği düzenlendi. Erçal Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemeğe katılımın yoğun olması dikkat çekti.

Yemeğe Kumru Kaymakamı İlhami Doğan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Kumru Cumhuriyet Savcıları Özkan Balcı ve Vural Balcı, Kumru Adliyesi Hakimi Mustafa Yazıcı, çevre ilçelerin oda başkanları, daire amirleri ve sayıları beş yüzü geçen esnaf katıldı.

Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin başkanı Namık Evin, yemeğe katılan misafirlere selamlama konuşması yaptı. Evin  "Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan başta ilçe kaymakamım, belediye başkanım, daire amirleri arkadaşlar, çevre ilçelerin oda başkanı arkadaşlarım ve siz Kumrulu esnaf arkadaşlarım hepinize, mesai arkadaşlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. Yemekten sonra, Kumru Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce hazırlanan “Cumhuriyet” konulu slayt gösterisi sunuldu.

Bekir Akkaya - Murat Yürekli
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2004 Pazar 02:58:33
Güncelleme :29 Kasım 2004 Pazartesi 12:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DOĞAN MURAT EVİN IP: 85.98.17.xxx Tarih : 27.04.2005 21:43:10
BU YEMEĞİ VERDİĞİ İÇİN SAYIN NAMIK EVİN E TEŞEKKÜR EDERİM TÜM KUMRU HALKI ADINA