19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Yıl Sonu Sergisi Açıldı
            2003-2004 Öğretim Yılında Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Kumru Merkezde Halk Eğitimi Salonunda MAKİNE NAKIŞI KURSU’nun yıl sonu sergisi kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.
            Öğreticiliğini Leyla Cebeci’nin yaptığı ve toplam 33 kursiyerin belge aldığı yıl sonu sergisinin  açış konuşmasını Kumru Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Tanrısever gerçekleştirdi. Müdür Ahmet Tanrısever “ katılanlara hoş geldiniz diyerek, Türk Milli Eğitimin genel amacının Türk Milletinin bütün fertlerinin iyi bir vatandaş, iyi bir insan ve iyi bir meslek adamı olarak yetiştirmektir. Bizde Müdürlüğümüzün imkanları ölçüsünde ilçemiz Kumru’da bu amaçları gerçekleştirmek için çeşitli eğitim faaliyetleri yapmaktayız. 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında 5 adet bilgisayar, 2 adet makine nakışı, 2 adet giyim, 3 adet okuma-yazma, 1 adet kalorifer ateşçiliği, 1 adet İngilizce ve 1 adet arıcılık kursu olmak üzere 15 adet kurs açılmış ve bu kurslardan toplam 226 kursiyer belge almıştır.” Dedi.
            Kızlarını kursa gönderen velilere teşekkür eden Müdür Ahmet Tanrısever, açılan kurslar ve yapılan çalışmalarla kursiyerlerimize hayatta ihtiyaç duyacakları bilgi ve beceri verilmekte olup, edindikleri beceriler ile aile ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını belirtti.
            Belgelerin verilmesinden sonra Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek serginin açışını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.
            Öğrencilerin yaptıkları yıl sonu sergisi davetlilerden tam not aldı. Öğrencilerin mutlukları gözlerinden okunuyordu. Daha sonra sergiyi ziyaret edenlere pasta, tatlı ve meşrubat ikram edildi.
BEKİR AKKAYA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 02:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice çiçek IP: 212.174.46.xxx Tarih : 5.05.2005 15:29:05
serginin fotoğraflarını görmek isterdim.Selamlar