17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

Melemen Göller'de yenir!

Çalışmaları ile gündemden hiç düşmeyen Göller Belde Belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi yıllardır dostlarına ikram ettiği ve severek yediği meşhur melemen yemeğini basın mensuplarına tanıttı.

Sadece bu amaçla Göller Beldesinde modern bir restorant açan Başkan Nuhil Kiremitçi “Başkan olarak zaten görevimin bilincindeyim. Bugüne kadar beldemde yol çalışmaları için şahsi imkanlarımı kullanarak 975 milyarlık mazot alarak 15 metre genişliğinde 8 kilometrelik yolu alt yapısı ile birlikte asfalt dökülecek duruma getirdik. Beldemde çevre düzenlemesi yönünde çok büyük çalışmalarımız mevcuttur. Bu yaptıklarımız ve yapacaklarımız bir yana sadece beldemize gelen misafirlerimize farklı bir melemen tattırmak için bir lokanta açmış bulunmaktayım. Uzun tecrübe sonucu bir melemen yemeği geliştirdim. Bir yiyen bir kez daha yemek için Göllere geliyor. Benden bunun nasıl yapıldığını soruyorlar. Bende Göllere gelerek güzellikleri ve melemenin tadını burada tatmaları amacıyla Gölleri dünyanın Cenneti haline getirinceye kadar melemen tarifini şimdilik vermek istemiyorum.” dedi.

Göllerde muhteşem bir Kalenin de bulunduğunu söyleyen Nuhil Kiremitçi” Göller çok güzel bir yer. Bu beldeyi emekliler beldesi haline getirmek en büyük hayalim. Herkesi Göllere gelerek güzellikleri görüp, çalışmalarımızı yerinde görerek “GÖLLER MELEMENİ” yemelerini için beldemize davet ediyorum” dedi.

Bekir AKKAYA - Murat YÜREKLİ
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2005 Cumartesi 16:38:25
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 01:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat kelleci IP: 78.19.153.xxx Tarih : 1.06.2007 18:42:59
baskan melemen afiyet olsun ama bu emeklilik fikri nereden cikti guzel gencecik insanlarimiz beldeyi birakip is aramak icin nerelere gidiyo once bunlara bi el atsaydiniz ne guzel olurdu emekliden once olsun nasrettin hocada esege ters binerdi