24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Müftülükte çifte yemek

Kumru Müftüsü İsmail Giyim’in tayininin Kırıkkale-Balışeyh Müftülüğüne ve Ağrı -Diyadin Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun da Kumru Müftülüğüne atanması nedeniyle Kumru Kınalı Çay Bahçesinde bir veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Kumru Kaymakamı İlhami Doğan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ve Kumru Daire Amirlerinin yanı sıra İl Encümeni Hacı Emin Payat ve Cemal Salgut, Kumru AKP İlçe Başkanı Hamza Karar ve Kumru’da görev yapan İmam-Hatiplilerin yanı sıra tüm din görevlileri katıldı.

Bir çok esnafında katıldığı veda yemeğinde Yeni Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu’da hazır bulundu.

Yemekten sonra Bir konuşma yapan Kumru Kaymakamı İlhami Doğan “Diyanet Teşkilatının önemine vurgu yaparak İlçemizden ayrılacak olan Balışeyh Müftüsü İsmail Giyime bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Yeni Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya da “hoş geldiniz“ diyerek “hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra Eski Kumru Müftü İsmail Giyim “ 1995 yılından bu yana Kumru’da görev yaptığını belirterek bütün din görevlilerine teşekkür etti.

Ayrıca bu akşam bizi yalnız bırakmayan ve bu veda yemeğine katılan Başta Kaymakamımız olmak üzere tüm burada bulunanlara teşekkür ediyor, ilçemize gelerek bizi burada yalnız bırakmayan meslektaşım Kumru Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya hayırlı olsun dedi.

Kumru Kaymakamı İlhami Doğan Çalışmalarından dolayı Müftü İsmail Giyime teşekkür ettikten sonra Kumrulu Din Görevlileri de Müftü İsmail Giyime “din görevlileri adına bir hediye verdi. İsmarlaşmalar ve hoş geldinizlerle veda yemeği proğramı son buldu.

Bekir AKKAYA - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 20:51:34
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 01:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?