21
Mayıs
2024
Salı
MESUDİYE - ORDU

Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Ekşi, toprağa verildi

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü Behiç Ekşi, memleketi Ordu’nun Mesudiye İlçesi’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, AA Genel Müdürü Hilmi Bengi, AA Genel Müdür Yardımcısı Elvan Baransel, RTÜK eski Başkanı ve TGRT eski Genel Müdürü Ali Baransel, Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Behiç Ekşi’nin cenazesi, Aşağı Gökçe Köyü’ndeki evinden alınarak Mesudiye Merkez Camii’ne getirildi.

Camide merhum Behiç Ekşi’nin akrabası Prof. Dr. Ali Gökçe, AA Genel Müdürü Hilmi Bengi, kardeşi Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi ve Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu birer konuşma yaptı. Oktay Ekşi, "Mesudiye çok değerli bir evladını kaybetti. Onunla biz kardeşten de ileriydik, ona hepimiz gıpta ediyorduk" dedi.

AA Genel Müdürü Hilmi Bengi de, "Behiç Ekşi bizim hala genel müdürümüzdü. O tam bir beyefendiydi" derken Vali Yazıcıoğlu ise, Ekşi’yi unutmayacaklarını ifade etti.
Behiç Ekşi, ilçe şehir mezarlığında toprağa verildi.

ORDU (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 16:47:59
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 18:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?