28
Mayıs
2024
Salı
MESUDİYE - ORDU

Muhteşem iftar

Cumartesi akşamı Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı Beykoz Kavacık’taki Salon Talia’da iftar verdi. Katılımın çok yüksek olduğu iftara siyasilerin ve STK yöneticilerinin rağbet ettikleri gözlendi... 

 Meclisteki siyasi partilerin yönetici seviyesinde katılımları yemeğe iştirak eden köy dernek başkanlarını hareketlendirdi. 

Selamlama konuşmalarından sonra da kulislerde büyük bir izdiham yaşandı. Dernek başkanları ile siyasi parti yöneticileri arasında köylerinin problemlerini çözmek için saatlerce uğraşı verdikleri izlendi. 

MESVAK davetlileri arasında Ak Parti Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili İdris Naim ŞAHİN ve Chp eski Grup Başkan Vekili ve eski Ordu Milletvekili Memduh EKŞİ ile siyasi partilerin ilçe yönetimleri ve İstanbul belediyelerinin encümenleri ve belediye yöneticileri katıldılar. Ayrıca 50’nin üzerinde Mesudiye köylerinin dernek başkanları ve İstanbul’daki çeşitli ilçelerde mahalle muhtarlığı yapan Mesudiyeli muhtarların çokluğu dikkat çekti.

 Bunun yanı sıra Beykoz Mesudiyeliler Derneği, Mesudiyespor ve Mesudiyeliler’in ulusal yayın organı Mesudiyenin Sesi Gazetesi’nin yönetimlerinin topluca katılımları büyük alkış topladı. 

Yemek sonrasında kendi ilinde tek olan Mesudiye Üniversiteliler Kulübü ve Mesvak org.tr editörlerinin ayrı ayrı toplandıkları ve kuliste çalışma yaptıkları dikkat çekti. 

Tasavvuf musiki ile başlayan ve Mesvak Kurucu Başkanı Yaşar CELEP’in sunumu ile devam eden yemekte; Mesvak Başkanı Sami BEKTAŞ davetlilere ve özellikle Mesudiyelilerin eğitim gönüllüleri olan Mesvak OKS Kursu Hocalarına ayrı ayrı teşekkür ederek Türkiye’nin bütün alanlarda kalkınmasının eğitimle olacağının altını çizdi. Başkan yoğun katılım için tüm davetlilere MESVAK adına teşekkür etti. Ayrıca Mesudiyelilerden büyük izlenim alan ORT Televizyonu gece boyunca çekimler ve röportajlar yaptı.
Yaşar CELEP kenthaber.com
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 12:50:47
Güncelleme :27 Ekim 2006 Cuma 15:33:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu karataş IP: 88.224.190.xxx Tarih : 27.10.2006 16:29:42
walla bi ordulu hatta mesudiyeli ve hatta ortaalanlı olarak gurur duydum.organize edenleri emeği geçenleri kutlarım.bizim pederde gitmiştirde benim haberim yok.neyse yine bizim yörenin tabiriyle blldırki yıldan dağa bi gözel olmuş bu iftar:))