19
Mayıs
2024
Pazar
MESUDİYE - ORDU

Ordu'dan Samsun'a Vefa Beratı

Ordu'nun Mesudiye ilçesi Yeşilce Belediyesi'nin meclis üyelerince, önceki yıllarda beldede kaymakam olarak görev yapan Samsun Vali Yardımcısı Hasan Ersan ve Alaçam İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü'ye 'hizmette vefa beratı' verildi.
Samsun Valiliği Toplantı Salonu'nda yapılan plaket törenine Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Alaçam İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Yeşilce Belde Belediye Başkanı Yekta Aydın ve meclis üyeleri katıldı.


Yeşilce Belediyesi meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda beldede 1982-1985 yılları arasında Mesudiye İlçe Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı görevini yapan Hasan Ersan ile 2007-2008 yılları arasında Mesudiye İlçe Kaymakamı görevini yapan Sezgin Üçüncü'ye "Fahri Hemşehricilik ve Yeşilcelilik Beratı" verildi.


Mesudiye'deki görev süresi içerisinde hizmetlerinin özünde halkla ilişkileri olduğunu dile getiren Hasan Ersan, "Hizmetlerimizde ve düşüncelerimizde halkımızın görüş ve önerilerini aldım. Bu konuda emeği geçen belediye başkanımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. Kendisi için önemli bir gün olduğunu belirten Yeşilce Belde Belediye Başkanı Yekta Aydın, amaçlarının vefa duygusunu ön plana çıkarmak olduğunu söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?