18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Öğretmene son görev

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmenlerinden evli ve 3 çocuk babası Hasan Kenanoğlu'nu (48), öğrencileri son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.

23 yıllık öğretmen Hasan Kenanoğlu'nun cenazesi için bugün okul bahçesinde tören düzenlendi. Öğretmenlerini son yolculuğuna uğurlamak üzere okula ellerinde çiçeklerle gelen öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Kaymakam Ali Bakoğlu'nun yanısıra eğitim camiası ve velilerin de katıldığı törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, "Hasan öğretmenimizin aramızdan ayrılmasını istemezdik ancak emir Hak'tan geldi, elimizden bir şey gelmez. Allah rahmet eylesin. Şunu unutmamalıyız ki öğretmenler hayatları boyunca çevrelerine kendilerinden bir şeyler katar. Hepimiz Hasan öğretmenimizi asla unutmayacağız" dedi.

Öğretmenlerinin tabutunu donattıkları çiçeklere, "Canım öğretmenim gittiğin yerde nur içinde yat" notunu iliştiren öğrenciler dua etti.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 2-D sınıfının sınıf öğretmeni ve okulun basketbol öğretmeni olan Hasan Kenanoğlu'nun cenazesi, törenden sonra omuzlarda merkez Büyük Camii'ne getirildi. Kalp krizi sonucu ölen Hasan Kenanoğlu'nun cenazesi, burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yunus Emre Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 16:54:36
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 16:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?