18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Pazar için son prova

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta bu hafta lider Karabükspor'u konuk edecek olan Ünyespor, hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü oynanacak karşılaşmanın son provasını yapan yeşil-beyazlı ekipte, kırmızı kart cezalısı Hakan ve sakatlığı devam eden Mehmet Ali forma giyemeyecek.

12 puanla grup lideri olan Kardemir Karabükspor ile aralarında 5 puan fark bulunan 2. sıradaki Ünyespor, bu mücadelede sahadan 3 puanla ayrılıp puan farkını azaltmak istiyor.

Öncelikli olarak Play-Off'a çıkmak istediklerini belirten Ünyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, "İç sahada yeteri kadar başarılı olamıyoruz. Geçen sezon bunu herkes gördü. Rakip takım üzerinde seyirci baskısını iyi kuramıyoruz. Konuk ekipler buraya çok rahat geliyor. Taraftarımızdan bu maçta bunu tersine çevirmelerini istiyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor karşılaşmasının zor bir maç olacağını söyleyen Uzunköprü, "İyi olan kazansın. Ben oyuncularıma güveniyorum. Artık birbirlerini daha iyi tanıyorlar. Artık, rakip kaleye ataklarımızda sezonun ilk iki maçında olduğu gibi bariz hatalar yapılmıyor. Sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Karabükspor karşısında futbolculara cesur ve rakip kaleye dönük futbol oynamalarını isteyen Uzunköprü, defansta boşluk olmaması konusunda da oyuncularını son kez uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 22:40:25
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 22:44:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?